Wie

Even voorstellen…

LMcc is een eenmanszaak van Lucienne Meijer. Ik ben een ervaren communicatieadviseur en grafisch vormgever en sinds 1 augustus 1996 zelfstandig ondernemer. Ik houd van direct en snel schakelen, en dat is terug te zien in de manier waarop ik werk en ontwerp. Communiceren waar het om gaat! Als éénpitter staat een persoonlijke en klantgerichte benadering centraal. Ik denk graag mee en stuur een project desgewenst aan. Samenwerken doe ik graag, met klanten en vakgenoten zoals zelfstandig tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en drukkers. Om zo een goed product te bieden. In de afgesproken tijd en voor het afgesproken budget.

Meer weten? Mijn levensloop is hier te bewonderen. 

In 1996 studeerde ik af in de richting Communicatie aan de H.E.A.O. te Utrecht. Daarna volgde ik aan het Grafisch Lyceum in Utrecht nog enkele ontwerptrainingen. Tijdens mijn studieopdrachten had ik veel contact met bedrijven. Ik nam ook meestal de sponsering voor mijn rekening.  En al voordat ik afgestudeerd was kwamen deze bedrijven met opdrachten en kon ik aan de slag met kleine en grote communicatieprojecten. Zo ontstond Lucienne Meijer communicatie & grafische vormgeving (LMcc). Meer dan grafisch ontwerp alleen: de kracht van communicatie is het uitgangspunt. Mijn stijl is vooral strak, zakelijk en kleurrijk, aangevuld met heldere beelden en frisse, nieuwe ideeën.

Ik ontwerp met de kennis van het communicatievak!

Communicatie en grafische vormgeving blijken een goede combinatie. Mijn grafische ontwerpen worden er alleen maar sterker van. In die combinatie ligt mijn grootste kracht. Ik ontwerp met heel veel plezier voor mijn klanten. Met een beetje meer aandacht en altijd bezig met de details.

In mijn vrije tijd, ehh, doe ik hetzelfde 🙂

LMcc houdt van ontwerpen!